Alene på tur...

... og nesten sur. Nei, ikke fult så ille kanskje, men det var vikelig rart og ikke ha med seg Emma! Savnet henne og viste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av hendene mine når jeg ikke hadde noe vogn å dytte på. Skulle egentlig finne meg kjole til 17. mai, men det ble det dårlig med.. Fant meg en genser, veldig påkrevd da jeg ikke har noen i skapet når maskinen begynner å bli full, og måtte selvsagt kjøpe med litt til Helge og Emma..

Var "innom" Ikea etter på og der fikk jeg kjøpt stol med matbrett til Emma (hun sliter litt med å sitte i tripptrapp'n, så da blir dette den midlertidige løsningen) og ikke mist nye kjeler. Har snakket om at vi trenger et par kjeler i over 1 år nå, så var virkelig på tide.

Nå skal vi spise rundstykker også er det "bedtime" for min del. Har jobbet mot tidligere leggetider for Emma, og det resulterer i 2 oppvåkninger på natta, pluss relativt tidlig morgen, så vi er litt trøtte om dagen. 

I morra skal vi i 1 års dag til Emmas tremening Marius, det blir helt sikkert veldig koselig! 


Én kommentar

14.mai.2011 kl.22:50

Eg har så løst å gå på shopping aleine! Men enig i at man blir litt forvirra ove rkor man skal gjøre av hender, pengbok og annet når man plutselig skal gå noen plasser uten vogn. Nu har d omtrent aldri skjedd før mæ men men.

fant mæ endelig en topp før å ha på 17 mai i dag, hurra. Sambo og snuppa satt å venta som noen engler mens eg va butikk ut og butikk inn.

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits